Koppelingen

CORAX ECOM+ biedt zowel aan de voorkant met webshops als aan de achterkant koppelingen met verzendsoftware, waardoor je het volledige logistieke proces kunt automatiseren.

Magento

Magento is een open source e-commerce-platform met oneindig veel mogelijkheden en is op dit moment het populairste webwinkelsysteem ter wereld.

Lightspeed

Webwinkel software en POS kassasysteem in de cloud. Meer dan 40.000 ondernemers draaien hun business van horeca tot webwinkel op Lightspeed (voorheen SEOshop).

WooCommerce

WooCommerce is een gratis eCommerce plugin die je de mogelijkheid bied alles te verkopen op een mooie manier. Gebouwd om naadloos te integreren met WordPress.

Shopify

Shopify is dé e-commerceplatform voor online winkels en verkooppuntsystemen voor de detailhandel.

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is een populaire webwinkel systeem in Nederland. Dé e-commerce oplossing voor ondernemers die willen vlammen.

Shopware

Shopware biedt uitgebreide e-commerceoplossingen voor al uw B2C- en B2B-behoeften. Mogelijk gemaakt door het toonaangevende open-commerceplatform.

Bol.com

Ontdek wat bol voor je kan betekenen, hoe het in z'n werk gaat en hoe je een vliegende start maakt!

Amazon

Verkoper worden op Amazon biedt vele voordelen. Je maakt deel uit van een retailomgeving waar allerlei verkooppartners te vinden zijn, van bedrijven uit de Fortune 500 tot ambachtelijke verkopers die handgemaakte producten maken.

Exact

Met de producten van Exact helpen we kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants bij het automatiseren van bedrijfsprocessen.

DeliveryMatch

Eenvoudig verzenden vanuit één platform. Met één of met meerdere vervoerders tegelijk verzenden, ook vanuit meerdere magazijnen. 'DeliveryMatch gaat door waar anderen stoppen’

SendCloud

Verzend met 80+ vervoerders en match de beste verzendoptie met jouw producten, in binnen- én buitenland. Of gebruik de Sendcloud kortingstarieven.

nShift

nShift heeft koppelingen met alle bekende vervoerders als PostNL, DHL, UPS, DPD, maar kenmerkt zich ook door de integratie met een groot aantal B2B vervoerders.

Paazl

Paazl is leverancier van logistieke technologie voor online retail. Paazl heeft koppelingen met de bekende vervoerders, maar ook conversieverhogende tools voor uw webshop.

WICSSend

WICSSend is dé nieuwe labelservice provider van WICS. Via WICSSend kun je de verzending rechtstreeks bij vele bekende vervoerders zoals PostNL, DPD en meer!

nl_NL