Update 29 oktober 2019 – Nieuwe koppeling DeliveryMatch beschikbaar

 • In WELPP is een nieuwe koppeling beschikbaar met DeliveryMatch!Wat doet DeliveryMatch? ‘Eenvoudig verzenden vanuit één platform. Met één of met meerdere vervoerders tegelijk verzenden, ook vanuit meerdere magazijnen. ‘DeliveryMatch gaat door waar anderen stoppen’

DeliveryMatch-WELPP (more…)

Update 22 september 2020 – Transsmart API V2

 • Per 1 oktober 2020 stopt Transsmart met de API koppeling versie 1.
 • Om de juist werking te garanderen heeft het WELPP team volgende dinsdag 22 September een update gepland staan (om 09.00) voor de WELPP omgevingen.Hierin is hoofdzakelijk de ondersteuning voor de nieuwe Transsmart API koppeling versie 2 opgenomen.

  Transsmart-koppeling-WELPP-WMS

(more…)

Update 29 november 2019 – Versturen met meerdere merken vanuit SendCloud

 • Het is nu mogelijk om met meerdere merken / afzendadressen te versturen vanuit de WELPP – SendCloud koppeling. In het artikel vind je meer uitleg.

(more…)

AUK-Logistics-WMS

Startende logistiek dienstverlener zeer tevreden met gebruik WELPP WMS

Sinds begin april 2019 gebruikt AUK Logistics het WELPP WMS, het startersproduct van WICS Enterprise. We gingen eens langs bij de logistiek dienstverlener in Cruquius (nabij Schiphol) om de ervaringen op te nemen én voor de eerste WELPP klantcase. Het gesprek vond plaats met Jarl Guichelaar, directeur van het bedrijf, en Gerrie de Haan, verantwoordelijk voor de operatie. Zij vertellen in deze blog over het bedrijf en het gebruik van WELPP.

(more…)

Updates 8 april 2019 – Wave picking en Leveranciers

 • Vanaf heden is het mogelijk om Wave picking toe te passen voor het picken van de orders. Bij Wave picking worden er diverse orders gecombineerd tot 1 pickopdracht, zodat je meerdere orders tegelijk kunt verzamelen.

(more…)

Update 7 maart 2019 – Voorraad van varianten nu ook in WooCommerce plugin

 • Sinds heden is het mogelijk om binnen de WooCommerce plugin van WELPP voorraad bij te werken van de varianten. Als de ‘Manage stock’ aanstaat bij de variant, zal WELPP twee maal per dag de voorraad hiervan bijwerken. De SKU code van WooCommerce moet dan overeenkomen met de Artikelcode in WELPP.

Varianten WooCommerce

(more…)

Updates 28 december 2018 – Automatisch plannen per opdrachtgever, aanpassing Shopify & diverse bugfixes

 • Automatisch plannen in te stellen per opdrachtgever. Normaal gesproken komen orders binnen op status ‘Gepland’, dan wordt er direct voorraad gereserveerd. Wanneer het vinkje ‘Order automatisch plannen’ uitstaat, komen alle orders voor deze opdrachtgever binnen op de status ‘Aangemaakt’. Zo kun je zelf voorraad toekennen aan bepaalde orders.

(more…)

Lancering koppeling WELPP – Shopify

Deze week is door WELPP de Shopify plugin gelanceerd. Vanuit een aantal klanten, zowel bij ons Enterprise WMS WICS als bij WELPP, ontstond de vraag of met het Shopify systeem gekoppeld kon worden. Om dit te realiseren is er door het WELPP team hard gewerkt aan een standaard plugin.

(more…)

WELPP-Doris-Header

Eerste beurs met WELPP achter de rug

Inmiddels zijn de Webwinkel Vakdagen alweer even achter de rug. Op deze beurs liet WICS Logistics voor het eerst deze allernieuwste magazijnsoftware zien. We willen graag bij dezen onze bezoekers bedanken en hopen dat u overtuigd bent geraakt van het gebruik van WELPP. Ook interesse in een gratis en vrijblijvende proefperiode om je magazijn te optimaliseren?

Klik hier om een gratis proefperiode te starten.

Updates 18 januari 2018 – FTP import Module, vervoerder vanuit webshop & diverse bugfixes

 • FTP import Module (uitgebreide handleiding volgt).
 • Bij het zoeken blijf je in het zoekscherm als je een filteroptie annuleert.
 • Bij een afwijkend afleveradres is het desbetreffende land nu leidend voor de verzendoptie op basis van land.
 • Je kunt nu orders automatisch plannen per opodrachtgever. Dit is in te stellen in het opdrachtgeverscherm.
 • Paging voor het selecteren van een land toegevoegd.
 • Bij het uitprinten van meer dan 5 verzendlabels is een timer ingebouwd die ervoor zorgt dat de Printnode API niet teveel requests krijgt in een seconde.
 • Diverse kleine verbeteringen en bugfixes.
 • Vervoerder vanuit webshop kan nu worden meegegeven voor Magento1 (v1.0.7.3) en WooCommerce (v1.0.7.1).

(more…)

en_US