Updates 8 april 2019 – Wave picking en Leveranciers

  • Vanaf heden is het mogelijk om Wave picking toe te passen voor het picken van de orders. Bij Wave picking worden er diverse orders gecombineerd tot 1 pickopdracht, zodat je meerdere orders tegelijk kunt verzamelen.

Wave picking opties
Er kunnen minimaal 2 en maximaal 25 (deels) geplande orders in een wave gepickt worden. Je kunt zowel via de App als via het een pickbon een Wavepick uitvoeren. Wanneer de Wave gepicked is, kun je vervolgens de pakbon en het verzendlabel gaan printen, zoals dat nu ook al gaat. Je hebt 2 opties voor het printen van de pakbon en verzendlabel: óf de wave splitsen óf de wave gecombineerd printen.

Splitsen (video)

Gecombineerd printen (video)

Via de App
Als je via de App werkt en je combineert meerdere orders, wordt er per order een Collo ID worden gevraagd. Het Collo ID kun je vervolgens scannen bij de Order controle om de order te verwerken. Je kunt dus ook de Wavepick in zijn geheel verwerken door de Wavepick-referentie in te vullen in het startscherm van de Order controle.

Overig

  • Exporteren van de inslagen, orders en voorraden is nu ook beschikbaar voor de rol ‘Customer’.
  • Voor SendCloud kun je nu direct het A6 label uitprinten op een labelprinter.
  • Bij een artikel kan nu ook een leverancier worden aangegeven. Voeg eerst een leverancier toe bij de Master Data -> Leverancier en kies vervolgens de juiste leverancier aan bij het importeren of aanmaken van een artikel. Het veld zit niet standaard op de pakbon, maar het veld is eventueel wel beschikbaar.
  • Diverse bugfixes.
Comments are closed.
nl_NL