Updates 27 maart 2017 – Order CSV, vrij veld op pakbon & meer

  • Opdrachtgevers (rollen customers) kunnen nu een leverdatum / factuur- en aflevergegevens wijzigen bij een order, tot en met status ‘Picked’.
  • Beschadigde / Lost & found artikelen die aangegeven worden tijdens picking kunnen nu gecorrigeerd / gemuteerd worden.
  • Deelinslagen kunnen nu in de WELPP App worden afgehandeld.
  • Order CSV. Tevens is het nu mogelijk een reeks orders in WELPP te importeren door middel van de import order CSV. Dit kan gevonden worden onder Master data -> Importeren. De verplichte velden zijn in het sjabloon aangegeven met een asterix (*). Voor alle instructies, ga naar de WELPPdesk. Extra orderlijnen aan een order zijn eenvoudig toe te voegen door dezelfde orderreferentie te gebruiken op twee opeenvolgende regels. Adresgegevens worden automatisch aangevuld vanuit de eerste orderlijn. Er is een maximum aantal van 99 te importeren orderlijnen. Vergeet niet om het nieuwe veld (zie hieronder) toe te voegen aan de pakbon. Gebruik daarvoor de functie ‘ $F{userNotes} ‘ , of download het standaardsjabloon en sleep het opmerkingenblok naar je eigen pakbon.
  • Pakbon vrij veld. Vanaf vandaag is het mogelijk om een vrij veld toe te voegen aan de pakbon (of pickbon / inslagbon). Dit kan op 3 verschillende manieren:

 1. Door middel van de API is het mogelijk om een notitie (note) mee te geven. Het bericht tussen de quotes wordt meegestuurd (‘note #1:’ dus ook in dit geval). Zoals in het API bericht te zien is, kun je meerdere notes meegeven aan dezelfde order. Bij dit voorbeeld komen er dus twee notities mee.

 

2. Tevens is in de nieuwe order CSV een kolom ‘Note’ toegevoegd om hier vrije tekst mee te kunnen geven.

3. Handmatig kan bij het aanmaken van een order het notitieoverzicht worden geopend en een notitie worden toegevoegd. Het is daarnaast mogelijk om zo een notitie te verwijderen door op de verwijderknop te drukken.
memo-handmatig-toevoegen-order

 

Wanneer de order al is aangemaakt, kan door middel van het aanklikken van de wijzigknop een notitie worden op een later tijdstip meegegeven. Dit kan tot en met de status ‘Picked’.

Comments are closed.
nl_NL